placeholder image-wide

La nostra proposta gastronòmica es basa en tapes per a compartir

Per tal de millorar l’experiència teniu la possibilitat d’acompanyar totes les tapes amb el seu vi més apropiat



Snack cruixent d’alga nori, foie mi-cuit amb plàncton i anxova de l’Escala
10 € / 4 u

Anxoves de l’Escala “00” amb oli d’oliva verge extra
12 € / 6 filets

Cecina de vaca frisona curada 18 mesos i ametlla fumada
12 €

Pernil 100% ibèric de glà D.O.Dehesa de Extremadura
20 €

Selecció de formatges artesans catalans
18 €

La nostra llauna freda de sarsuela de marisc (picant)
9 €

Amanida de pebrotets dolços farcits de formatge, carxofa, patata, salsa romesco i oli de tòfona
11 €

Tartar de remolatxa al forn, anguila fumada i crema fresca
13 €

Foie gras mi-cuit caramelitzat amb poma de Girona i oli de canyella
18 €

Espàrrecs blancs lleugerament gratinats amb una suau mantega de fruits secs
10 €

Sashimi de salmó fumat, alga wakame, maionesa de wasabi i salsa yakitori
14 €

Carpaccio de gambes de Roses, cacauets torrats i pebre vermell fumat
21 €

Hummus de mongetes del ganxet i sardina fumada
10 €

Carpaccio de peus de porc, vinagreta de ceps i avellanes garrapinyades
12 €

Taquets de tonyina vermella Bluefin amb vinagreta de poma i gingebre
20 €

Salmó fresc marinat amb salsa ponzu, maionesa de yuzu i puré de moniato
15 €

Saam de pollastre de pagès rostit, mango i remolatxa
14 € /2 u

Bikini trufat de cua de bou amb formatge Golany i mantega fumada
16 €

Briox de xai de ramat de l’Albera, ceba caramelitzada, comí i kimchi
17 €

Tartar de filet de vedella eco tallat a ganivet i maionesa de curry
19 €

Tataki de txuleta de vaca rubia gallega, salsa tosazu i puré de patata amb mostassa a l’antiga
22 €






POSTRES

El xuixo de crema de Girona fet al moment
4 €/u

Fava de xocolata negra amb avellana
9 €

Xocolata blanca amb mango i pistatxo
8 €

Llimona amb cardamom, hibiscus i ametlla
8 €

Cheesecake amb pinya, maduixa i pebre de sichuan
8 €

Quatre formatges artesans catalans
9 €






Contacte i reserva:

C/ Germans Masferrer, 24
17130 - L'Escala

E-mail: info@uain.es

Tel.(+34) 972 040 545


  Segueix-nos a instagram!

Horaris

Dinar: Dissabtes

Sopar: Totes les nits

Tancat: Dimarts (excepte mes d’agost)

Horari de cuina, de 13h a 15h i de 20.15h a 22:15 h.
Horari de restaurant, de 13h a 17h i de 20.15 a 0.15h.



GUANYADOR MILLOR BAR DE VINS ESPANYA 2023

FINALISTA MILLOR BAR DE VINS D'ESPANYA 2022