Sandwich d’alga nori, micuit de foie gras amb
plàncton marí i anxova de l’Escala
8 € / 4 u
La nostra llauna de sarsuela de marisc (picant)
9 €
Anxoves de l’Escala amb oli verge extra
8 € / 6 filets
Pernil ibèric d’aglà Gran Reserva llescat a mà
20 €
Cecina de vaca curada, ametlla fumada i
oli de tòfona blanca
8,50 €
Selecció de formatges artesans catalans
15 € / ració
9 € / tapa
*******************
Pà de coca xucat amb tomata de penjar
2,50 €
Pà sense gluten
2€
Amanida de vieires amb carxofes,
patata fumada i oli de tòfona
12,50 €
Crema de castanyes amb anguila fumada,
celerí i shitake
11 €
Carpaccio de peus de porc amb vinagreta
de ceps i avellanes garrapinyades
7,50 €
Espàrrecs blancs lleugerement gratinats
amb suau mantega de fruits secs
8,50 €
Foie gras micuit caramelitzat amb poma
de Girona i oli de canyella
14,50 €
Bikini trufat de cua de bou amb formatge
de pell florida-rentada
10 €
Bikini de sobrasada de Mallorca amb formatge
de pasta tova i mel de romaní
9 €
Llom de salmó curat amb alga nori i
wasabi, vinagreta de cítrics i salsa yakitori
16 €
Taquets de tonyina vermella Bluefin amb
vinagreta de poma i gingebre
14,50 €
Salmó fresc marinat amb salsa ponzu,
maionesa de yuzu i puré de moniato escalivat
13 €
Canelons de rostit amb beixamel de ceps i
làmines de tófona melanosporum
12 € / 2 u.
Tartar de filet de vedella de Girona
tallat a ganivet a l’estil “Rafelet”
16 €
Tataki de txuleta de vaca vella rubia gallega
i puré de patata amb mostassa a l’antiga
18 €
Filet de vedella de Girona amb salsa de garnatxa
de l’Empordà i formatge cremós de vaca
18 €
TENIM TANCAT FINS EL MES DE MARÇ
HORARIS PER DETERMINAR EN FUNCIÓ DE LES MESURES PER LA COVID-19.