Snack cruixent d’alga nori, foie mi-cuit amb plàncton i anxova de l’Escala
8 € / 4 u
Anxoves de l’Escala “00” amb oli d’oliva verge extra
12 € / 6 filets
Cecina de vaca frisona curada 18 mesos i ametlla fumada
10 €
Pernil 100% ibèric de glà D.O.Dehesa de Extremadura
18 €
Selecció de formatges artesans catalans
16 €
Ostra Guillardeau nº2 amb salsa ponzu i ous de salmó
5,50 /u €
La nostra llauna freda de sarsuela de marisc (picant)
9 €
Amanida de pebrotets farcits, romesco, carxofes, patata i oli de tòfona
11 €
Tartar de remolatxa al forn, crème fraîche i sardina fumada
9 €
Foie gras mi-cuit caramelitzat amb poma de Girona i oli de canyella
18 €
Espàrrecs blancs gratinats amb una suau mantega de fruits secs
10 €
Carpaccio de peus de porc, vinagreta de ceps i avellanes garrapinyades
11 €
Sashimi de salmó fumat, alga wakame, maionesa de wasabi i salsa yakitori
12 €
Taquets de tonyina vermella Bluefin amb vinagreta de poma i gingebre
18 €
Salmó fresc marinat amb salsa ponzu, maionesa de yuzu i puré de moniato escalivat
13 €
Briox de xai de ramat de l’Albera, ceba caramelitzada, comí i kimchi
14 €
Bikini trufat de cua de bou amb formatge Golany i mantega fumada
13 €
Canelons de rostit amb beixamel de bolets, tòfona i cruixent de parmesà
15 € / 2u
Tartar de filet de vedella eco tallat a ganivet i maionesa de curry
18 €
Tataki de txuleta de vaca rubia gallega, salsa tosazu i puré de patata amb mostassa a l’antiga
20 €
El xuixo de crema de Girona fet al moment
4 €/u
Lingot de xocolata negra i cafè
8 €
Cremós de xocolata blanca, mango i festucs
7,50 €
Mousse de poma, vainilla i canyella
7,50 €
Cheesecake amb pinya, maduixa i pebre de sichuan
8 €
Selecció de formatges artesans catalans
8 €
Sopar: Cada nit de 20h a 22:30h
Dinar: Dissabte i festius de 13h a 15h
Tancat: Dimarts (excepte a l'estiu)
FINALISTA MILLOR BAR DE VINS D'ESPANYA 2022