placeholder image-wide

UAINCLUB


Ha arribat el moment d’anunciar que hem creat el Club de Vins del Uain que tant desitjàvem. El UAINCLUB neix de la necessitat de compartir amb vosaltres vins singulars i plens de personalitat, elaborats a petita escala i que necessiten ser explicats a qui procedeix.

El Club ens permetrà degustar ampolles úniques (algunes esgotades o molt difícils d’aconseguir), conèixer les millors zones vitivinícoles del món i noves tècniques d’elaboració, així com poder descubrir cellers emergents i vins en primícia que no han sortit al mercat encara. Un rigorós procés de sel.lecció de lots d’ampolles fets pel sommelier Rafel Sabadí, en el que la creativitat i l’investigació van agafats de la mà i que degut a l’exclusivitat dels vins seran limitats. Podem afirmar que serà com un curs de sommelier a distància. Des d’aquí, us agraïm per endavant la vostra confiança en aquest nou projecte.


Us adjuntem el Formulari de subscripció totalment gratuïta al nostre UAINCLUB, per qui si volgui apuntar, ens faciliti les seves dades per així poder-li enviar l’informació dels lots així com d’altes novetats. Per a qualsevol consulta no dubteu en posar-vos en contacte amb nosaltres a info@uain.es o trucant-nos al 972 040545.
Contacte i reserva:

C/ Germans Masferrer, 24
17130 - L'Escala

E-mail: info@uain.es

Tel.(+34) 972 040 545


  Segueix-nos a instagram!

Horaris

Sopar: Cada nit de 20h a 22:30h

Dinar: Dissabte i festius de 13h a 15h

Tancat: Dimarts (excepte a l'estiu)

FINALISTA MILLOR BAR DE VINS D'ESPANYA 2022