Sommelier professional per l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Posseix el certificat Level 2 i Level 3 de la Wine Spirit Education Trust (WSET).
És membre de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Tastador oficial del Concours Mondial de Bruxelles (CMB), Jurat de la Guia Melendo del Champagne, Jurat del segell de qualitat Girona Excel.lent i Director del Tast a Cegues dels Premis Arrels de Vi de l'Empordà.
Col·labora i escriu en diferents mitjans de comunicació. Participa com a ponent i educador en nombrosos seminaris de vi i congressos de gastronomia. És coautor del llibre "La Garnatxa de l'Empordà i altres vins dolços".
Premis:
* Per a més informació segueix aquest enllaç Rafel Sabadí
Dinar: Dissabtes
Sopar: Totes les nits
Tancat: Dimarts (excepte mes d’agost)
Horari de cuina, de 13h a 15h i de 20.15h a 22:15 h.
Horari de restaurant, de 13h a 17h i de 20.15 a 0.15h.
GUANYADOR MILLOR BAR DE VINS ESPANYA 2023
FINALISTA MILLOR BAR DE VINS D'ESPANYA 2022