BIOGRAFIA


Sommelier professional per l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Posseix el certificat Level 2 i Level 3 de la Wine Spirit Education Trust (WSET).
És membre de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Tastador oficial del Concours Mondial de Bruxelles (CMB), Jurat de la Guia Melendo del Champagne, Jurat del segell de qualitat Girona Excel.lent i Director del Tast a Cegues dels Premis Arrels de Vi de l'Empordà.
Col·labora i escriu en diferents mitjans de comunicació. Participa com a ponent i educador en nombrosos seminaris de vi i congressos de gastronomia. És coautor del llibre "La Garnatxa de l'Empordà i altres vins dolços".


Premis:

  • Campió d’Espanya del Ruinart Sommelier Challenge 2016.
  • Campió del 1er Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles 2008.
  • Subcampió del 9è Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles 2016.
  • Campió del 1er Concurs On line de Cata a Ciegas Benéfico 2020.
  • Campió del Concurs de Tast de Vins a Cegues del Marejol 2015.
  • Finalista de Catalunya al Campionat Mejor Sumiller de España (UAES) 2010.
  • Finalista de Catalunya al Concurs La Nariz de Oro 2003, 2007, 2009, 2013.
  • Finalista del Premi Vila Viniteca de Tast per Parelles 2008, 2010, 2011, 2013, 2015, 2016, 2019.
  • Premi al millor Sommelier de Girona a la Fira Tecnotast 2010.
  • Investit Jove Confrare de Mèrit del Cava 2013.



* Per a més informació segueix aquest enllaç Rafel Sabadí


Contacte i reserva:

C/ Germans Masferrer, 24
17130 - L'Escala

E-mail: info@uain.es

Tel.(+34) 972 040 545


* Condicions de reserva

Horaris

Dinar: Dissabtes

Sopar: Totes les nits

Tancat: Dimarts (excepte mes d’agost)

Horari de cuina, de 13h a 15h i de 20.15h a 22:15 h.
Horari de restaurant, de 13h a 17h i de 20.15 a 0.15h.


  Segueix-nos a instagram!

GUANYADOR MILLOR BAR DE VINS ESPANYA 2023

FINALISTA MILLOR BAR DE VINS D'ESPANYA 2022