Sommelier professional per l’Escola Superior d’Hostaleria de Barcelona (ESHOB). Posseix el certificat Level 2 i Level 3 de la Wine Spirit Education Trust (WSET).
És membre de l'Associació Catalana de Sommeliers (ACS), Tastador oficial del Concours Mondial de Bruxelles (CMB), Jurat de la Guia Melendo del Champagne, Jurat del segell de qualitat Girona Excel.lent i Director del Tast a Cegues dels Premis Arrels de Vi de l'Empordà.
Col·labora i escriu en diferents mitjans de comunicació. Participa com a ponent i educador en nombrosos seminaris de vi i congressos de gastronomia. És coautor del llibre "La Garnatxa de l'Empordà i altres vins dolços".
Premis:
* Per a més informació segueix aquest enllaç Rafel Sabadí
Sopar: Cada nit de 20h a 22:30h
Dinar: Dissabte i festius de 13h a 15h
Tancat: Dimarts (excepte a l'estiu)
FINALISTA MILLOR BAR DE VINS D'ESPANYA 2022